sâmbătă, 28 aprilie 2012

Best sau mai putin?

     Am vazut acum un film despre prietenie,si chiar ma gandeam la modul cel mai serios ce inseamna pentru mine? Eu am avut cam 3-4 prietene mai best,cum ar veni,dar din pacate toate m-au lasat si doar una mi-a ramas alaturi intotdeauna (cea mai veche,desigur).Din punctul meu de vedere prietenia nu inseamna doar sa feliciti,sa faci complimente si sa dai sfaturi.Un  prieten adevarat iti spune intotdeauna adevarul,cand arati naspa sau cand arati bine,cand nu-i place o haina de a ta,iti spune sincer tot ce il deranjeaza,mai sunt si certuri...din cate am observat,prieteniile astea parca prea roz sunt cam scurte din cauza lipsei de sinceritate.Mi se pare absolut normal ca sa mai existe certuri,nu intotdeauna doua persoane pot sau trebuie sa fie mereu de acelasi acord.
     Am o problema cu persoanele care zic ca daca stau cu cineva ma i-au dupa el.Nu este adevarat! Una dintre bunele mele prietene are note foarte mici si ii cam place sa faca treburi cu toti baietii.Si ce? Stau in banca cu ea si am note foarte bune si nici nu umblu cu baieti mult mai mari,mai ales sa fac ceva cu ei.Probabil ca sunt greu-influentabila,dar tot sunt de parere ca daca face ceva prietena cea mai buna,fac si eu.
     Eu imi iubesc cele 2-3 prietene adevarate care mi-au ramas mereu alaturi,exact asa cum sunt.Nu ascult ce zice lumea de ele,si nu ma intereseaza.

6 comentarii:

  1. frumos ai scris despre prietenie, si ai dreptate mereu vor exista si niste certuri dar daca e o prietenie puternica puteti trece peste.
    se spune ca te iei dupa ei deoarece te pot influenta in bine sau in rau.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-am descoperit blogul,pari o persoana extraordinara si gandesti bine ^^

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum urmeaza si parerea unui "baiat" ;)) Nu stiu , credeti ca exista prieteni adevarati? Eu am crezut asta pana de curand,dar m-am convins ca realitatea nu este asa cum pare! Cum era vorba aceea,uneori nu poti avea incredere nici in tine insuti, daramite in alte persoane. Oricum,cu sau fara prieteni adevarati, viata merge inainte :X

    RăspundețiȘtergere
  4. Ms:*Oricum,tin sa te felicit pentru acest blog,foarte frumos:XEu,in legatura cu al meu,am decis sa nu fie prea multe chestii personale ci mai mult luate de pe net care sa intereseze pe mai multi,stii cum e,uneori prea putini iti apreciaza munca:)Cand ai timp si dispozitia necesara,te invit sa parcurgi putin blogul meu si sa imi zici parerea ta :)

    RăspundețiȘtergere