miercuri, 2 mai 2012

Inutili !?

     Intotdeauna am considerat ca fiecare om are o menire in aceasta viata,ca sunt facuti cu anume scop sau sa faca un bine...de azi am inceput sa cred ca sunt multe nimicuri pe lumea asta,multi oameni neimportanti si buni de nimic care doar consuma aerul si sufletul unor persoane care le iubesc.De exemplu eram azi cu mama prin centru,si era un barbat fara ambele picioare care cersea pe sub un copac...chiar mi s-a facut mila.Apoi,mama mi-a zis ca de 20 de ani in fiecare zi vine la cersit "cu handicapul la vedere,sa faca avere" dar acasa isi bate saraca nevasta care il iubeste nespus de mult.Da,o bate,asa invalid cum e.
 
     Ar mai fi un baiat de vreo 20-25 ani din cartierul meu,care nu face altceva decat sa se drogheze cu prelandez,in timp ce prietena lui,frumoasa,desteapta si  plina de bani il intretine,ii da de mancare si o casa.Pai asta e bataie de joc! Fata aia te iubeste neconditionat de mult si tu te droghezi cu cel mai ieftin drog fara nerusinare? Macar din respect pentru tot ce face pentru tine ar trebui sa faci un efort sa renunti la tot ce o raneste.Nu?

     Ideea e ca daca tot esti inutil,macar fii alaturi de persoanele care te iubesc,si incearca sa le multumesti cum poti tu,nu sa iti bati joc de ele!

Un comentariu: