luni, 21 mai 2012

Pe tine ce te ține departe de visul tău?

     Deseori când privesc unele persoane mă întreb ce și-au propus în viață,ce vise au și ce dorințe? Muți spun că nu știu ce să facă sau că pur și simplu nu găsesc de muncă.Probabil că da,dar probabil pot fi niște oameni neputincioși,leneși sau poate prea irealiști să-și dea seama că viața e scurtă,și visele trebuie împlinite.Probabil au o familie în spate care îi sprijină total incorect cu resurse și bani fără număr,crezând  că datorită lor vor face bine,când defapt nu fac decât să descurajeze copilul și să-l facă să creadă că nu are nevoie de un scop în viață atât timp cât cineva e mereu în spatele lui.Daaar...pe de altă parte,pot fi oameni care au vise,cred în ele dar sunt total imposibile de realizat.Gândiți-vă că sunt oameni care ar da orice să poată să-si împlinească visele,dar ceva îi reține,în timp ce alții pierd timpul când ar putea realiza ce își doresc.

                                        Întrebarea mea este: pe tine ce te ține departe de visul tău?

3 comentarii:

  1. nimic nu ma tine departe de niciun vis...oricat de mari ar fi,chiar si pentru oameni mai "mici"...visele se pot realiza,orice ar fi...daca exista multa multa incredere ca acestea pot fi realizabile

    RăspundețiȘtergere
  2. Emma , daca chiar ai vrea un raspuns , uite-l pe al meu.Departe de visul meu ma tine frica , timiditatea , neincrederea , lasitatea , insa ma apropie de el speranta , dorinta , incapatanarea.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma tine departe de visul meu faptul ca nu stiu daca el este intr-adevar realizabil. E frumos sa visezi, sa speri, sa iti imaginezi, dar filmele nu-s ca realitatea intotdeauna.

    RăspundețiȘtergere